РАБОТИМ СЪС СТРАСТ ВЕЧЕ НАД 30 ГОДИНИ 1977- ДО ДНЕС

ЗА НАС image
1977 – 1986
В края на 70-те години нашата компания е една от първите, предлагаща храна за домашни любимци, допринасяйки за развитието на дотогава все още неизвестния сектор. След 10-годишен опит, през 1986 г. започнахме сътрудничеството си с един от най-големите европейските експерти в храненето на кучета - френският ветеринарен лекар Жан Катъри и представихме на италианския пазар първия продукт, направен по специалната трислойна технология.

1996 – 2007
След дългогодишно сътрудничество с ветеринарния лекар Жан Катъри, нашата компания стартира производството на марката Imperial Food. И така, през 1996 г. на пазара са пуснати първите продукти от нашата гама: Imperial Food Energy и Imperial Food Cuccioli e Fattrici (Mum and Puppy). Imperial Food Company не е престанала да се развива и през 2007 г. открихме нов модерен производствен завод.

2011 – Сега
През 2011 г. създадохме второто поколение Imperial Food и ново дружество Imperial Food S.r.l. От 2011 г. до сега създадохме нови и изключителни рецепти в резултат на постоянни инвестиции в научноизследователска и развъдна дейност и разширихме продуктовата си гама.

Компанията: вчера, днес и утре
Imperial Food е създадена в Парма, в сърцето на италианската кухня. Вече 30 години и до днес Imperial Food е позната сред европейските любители и развъдчици на кучета като синоним на изключително качество.
Първите ни продукти са създадени чрез сътрудничеството и приятелството между нашия основател Марко Споти и д-р Жан Катъри, френският ветеринарен лекар, известен със своите изследвания в областта на кучешкото хранене и диетологията, както и основател на една от най-известните компании за храни за домашни любимци.
Второто поколение днес носи своето наследството и експертен опит, преследвайки иновациите, развитието и чувствителността към здравето, които водят до непрекъснато усъвършенстване и създаване на нови продукти.
Imperial Food е избрана от водещи професионалисти (развъдчици, треньори, дресьори, ...) сред италианските и европейските кучешки среди, способни да ценят ден след ден, изключителното качество и безспорната съвършенност на нашите продукти.

Нашата мисия
Да предоставим на нашите най-добри приятели дълъг, здрав и щастлив живот, в съответствие с тяхната естествена хармония.
Да допринесем за развитието на тяхната индивидуалност и потенциални възможности в игрите, работата и приятелството.
Да направим нашия космат приятел спътник за цял живот.