КРАСОТА

Препоръчва се за ... всички възрастни кучета, особено през летния период. Лек, усвояем и благоприятно детоксикиращ, той е подходящ и за кучета с непоносимост. IMPERIAL FOOD StarFish е пълноценна храна, изцяло приготвена от херинга от Северно море, богата на рибено масло, Oмега-3 и Омега-6, която оптимизира метаболизма и прави козината по-бляскава и мека. Рибата гарантира правилен прием на протеини, в комбинация с висококачествени  хранителни вещества. Перфектният баланс между риба, зърнени храни и ориз подпомага за по-лесно храносмилане и поносимост.

Съдържа 100% риба.

- С богато съдържание на Омега-3 и Омега-6 незаменими мастни киселини, за по-блестяща и мека козина. 

Чистите източници на протеини гарантират максимална усвояемост и подпомагат имунитета, дори и в най-чувстиветлните случаи. 

СЪСТАВ: Изсушена херинга, пресована царевица, животинска мазнина, пресован ориз, пресовани соеви семена, пресовано ленено семе, соево масло, рибено масло, натриев хлорид, дрожди.

АНАЛИТИЧЕН СЪСТАВ: Протеин 25%, Мазнини 20%, Фибри 2,5%, Минерали 7,5%. 

Препоръчва се за ... чистокръвни и изложбени кучета, за да се подобри тяхната красота. Тя ще бъде оценена от всички, които изискват само най-доброто за кучето си.
IMPERIAL FOOD 1st Class
е специално създадена балансирана храна за селектирани подори, чистокръвни и изложбени кучета. Осигурява правилна комбинация от качествени съставки за подчертаване на естетиката и красотата на породата: Ксантофил - за насърчаване развитието на пигментацията; Бета-Каротин - мощен антиоксидант, който подпомага клетъчното възстановяване; Омега-3 и Омега-6, в количества, подходящи за предотвратяване на възпаления и за по-блестяща и мека козина; Витамин Е, за повишаване защитните сили на организма и за борба със свободните радикали. Тя ще бъде оценена от всички, които изискват само най-доброто за кучето си. 

- Xantophyll и Beta-Carotene.

С богато съдържание на Омега-3 и Омега-6 незаменими мастни киселини.

- Витамин Е.

СЪСТАВ: Изсушено свинско месо, пресована царевица, животинска мазнина, царевичен протеин, пресован ориз, соево масло, свински черен дроб, пресовано ленено семе, пресовани соеви семена, яйце на прах, фруктоолигозахариди (FOS), изсушена херинга, рибено масло, натриев хлорид, дрожди.

                        АНАЛИТИЧЕН СЪСТАВ: Протеин 26%, Мазнини 22%, Фибри 2,5%, Минерали 8,5%.