НАШИТЕ СЪСТАВКИ

Тайната на всяка рецепта е изборът на съставки.

Научете повече

IMPERIAL FOOD 1st Class

Специално създадена балансирана храна за изложбени кучета. Висококачествени съставки за подчертаване на естесвената красота. Ксантофил, Бета-Каротин, Омега-3, Омега-6, Витамин Е. Тя ще бъде оценена от всички, които изискват само най-доброто за кучето си.

Научете повече

IMPERIAL FOOD StarFish

Пълноценна храна, приготвена от херинга от Северно море, богата на рибено масло, Oмега-3 и Омега-6. Оптимизира метаболизма и прави козината по-бляскава и мека. Особенно подходяща за кучета от едри породи, подпомагайки сърдечната дейност и ставите. Перфектният баланс между риба и ориз подпомага за по-лесно храносмилане и поносимост.

Научете повече

IMPERIAL FOOD Regular IMPERIAL FOOD Regular

Балансирана храна със специално подбрани съставки, приготвени чрез щадящ процес, за малксимално съхранение на цените им свойства.

Научете повече

IMPERIAL FOOD Mum & Puppy

Специално създадена пълноценна храна за растежа и правилното развитие на мускулатурата, костите и мозъка на кученца до 18-месечна възраст. Подходяща и за майки по време на бремеността и кърменето.

Научете повече

IMPERIAL FOOD ENERGY PLUS

Високоенергийна храна, обогатена с лесноусвоими протеини и мазнини. Подходяща за много активни, спортуващи, изложбени или твърде слаби кучета.

Научете повече