IMPERIAL FOOD 1st Class

IMPERIAL FOOD 1st Class е специално създадена балансирана храна за селектирани подори, чистокръвни и изложбени кучета. Осигурява правилна комбинация от качествени съставки за подчертаване на естетиката и красотата на породата: Ксантофил - за насърчаване развитието на пигментацията; Бета-Каротин - мощен антиоксидант, който подпомага клетъчното възстановяване; Омега-3 и Омега-6, в количества, подходящи за предотвратяване на възпаления и за по-блестяща и мека козина; Витамин Е, за повишаване защитните сили на организма и за борба със свободните радикали. Тя ще бъде оценена от всички, които изискват само най-доброто за кучето си.

- Xantophyll и Beta-Carotene.

- С богато съдържание на Oмега-3 и Омега-6 незаменими мастни киселини.

- Витамин E.

Съставките са внимателно подбрани и към тях са добавени балансирано количество витамини и  минерали. Дневната препоръчителна доза е малка като количество, но напълно подходяща за нуждите на кучето, защото този вид диета е богата на хранителни вещества. Спазването на препоръчителната дневна доза  гарантира добро усвояване и предотвратяване на храносмилателни проблеми. Винаги оставяйте прясна вода, когато поднасяте храната.

Състав: изсушено свинско месо, пресована царевица, животинска мазнина, царевичен протеин, пресован ориз, соево масло, свински черен дроб, пресовано ленено семе, пресовани соеви семена, яйце на прах, фруктоолигозахариди (FOS), изсушена херинга, рибено масло, натриев хлорид, дрожди.

Аналитичен състав: Протеин 26%, Мазнини 22%, Фибри 2,5%, Минерали 8,5%.